Tots som conscients de la importància de saber idiomes avui dia, ja que moltes de les ofertes de treball, pàgines d’Internet, programes Erasmus, màsters, postgraus, doctorats i altres t’obliguen a tenir coneixements de, com a mínim, una segona llengua. La nostra metodologia de treball està basada en la comunicació, per això l’expressió oral és la que més importància té per a nosaltres, sense deixar de costat les altres tres competències bàsiques: comprensió i expressió escrites i comprensió oral.

A BABEL IDIOMES no tenim topall d’edat pels nostres alumnes. Mai és tard per començar un nou idioma o per seguir millorant i així anar adquirint més seguretat a l’hora de parlar-lo. Tant és que sigui per qüestions de feina , universitat o per viatjar i conèixer món. Si en tens ganes, no hi ha excuses! Segur que a BABEL IDIOMES trobarem el curs adequat per a tu. No t’ho pensis més!

Nivells

D’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües

Al Nivell de FIRST CERTIFICATE (B2), donem l’opció de fer-lo en 2 cursos (de 3 hores a la setmana) o bé en un sol curs (de 4 hores a la setmana).

El Nivell de CAE (ADVANCED C1) l’oferim en  dos cursos de 3 hores a la setmana degut a la seva complexitat.

Calendari i horaris

El nostre programa consta, aproximadament, de 110 hores de classe (grups de 3 hores setmanals) i té una estructura similar a la del curs escolar, és a dir, des de la tercera setmana de setembre fins a juny, amb vacances per Nadal, Setmana Santa i els dies festius corresponents.

Els nostres grups tenen la matrícula oberta durant tot l’any escolar, per la qual cosa et podràs incorporar al grup en qualsevol moment, sempre que el teu nivell no sigui de principiant absolut. A més, podràs canviar d’horari en qualsevol moment (amb l’única condició que hi hagi places lliures en el nou horari que desitges).

La majoria de cursos són de 3 hores a la setmana, i es pot triar fer-les  en dues sessions de 1’5h o bé en una sessió de 3 hores. Les classes poden ser al matí o a la tarda fins a les 22.00 hores i dissabtes al matí de 10.00 a 13.00 hores.

Al nivell de FIRST CERTIFICATE (B2), donem l’opció de fer-lo en 2 cursos (de 3 hores a la setmana) o en un curs (de 4 hores a la setmana).

El nivell de CAE (ADVANCED C1), degut a la seva complexitat, l’oferim en dos cursos de 3 hores a la setmana.

Cursos d’Alemany i Francès per a adults

Ja sigui per raons universitàries, professionals o, simplement, per plaer, molts adults ja parlen anglès i volen continuar amb una segona llengua estrangera.

A BABEL IDIOMES els animem a fer-ho i a aprendre amb nosaltres ALEMANY i FRANCÈS. Al nostre món, parlar més d’una llengua estrangera és un valor que sempre ens fa créixer com a persones i és una eina clau pel futur.

Els cursos d’ALEMANY són de 3h a la setmana, en dues sessions d’1,5h.

Els cursos de FRANCÈS són de 2h a la setmana en una sola sessió, pel que serà més fàcil combinar-ho amb classes d’anglès o d’alemany. 

Els alumnes que fan 2 idiomes tenen descomptes en la quota.

Anglès i francès per a sèniors (60+)

Pels que tenen més de 60 anys i moltes ganes de fer coses diferents i enriquidores, a BABEL IDIOMES els ho posem fàcil. Oferim classes d’ANGLÈS o FRANCÈS en sessions d‘1,5h a la setmana, preferiblement els matins, en un ambient agradable, relaxat, aprenent al seu ritme i amb companys i companyes d’edat similar.

Creiem fermament que aprendre idiomes, i sobretot l’ANGLÈS, quan ja estàs jubilat i disposes de més temps lliure, pot ser una gran motivació, ja que tens l’oportunitat de posar en pràctica molt de pressa tot allò que s’aprèn en les nostres classes, ja sigui viatjant, veient pel·lícules en versió original o practicant amb els més petits de la família.

D’altra banda, estudis científics han demostrat que aprendre idiomes és molt bo per la ment, ja que requereix de concentració i es treballa l’agilitat mental, passant a ser la millor gimnàstica pel cervell.

Material didàctic

Al nostre centre d’idiomes estem al dia de les últimes novetats i, per això, incorporant les noves tecnologies, utilitzem sempre el material més actual adequat per a cada nivell i adaptat a les diferents tipologies dels nostres alumnes. Per a més comoditat per a les famílies, el material es pot comprar a BABEL IDIOMES.

Tens algun dubte o pregunta?

Consulta la nostra secció de preguntes freqüents
FAQs

Contacta per a més informació