Teniu dubtes?

Frequently Asked Questions

Aquí trobareu els dubtes més freqüents que ens plantegen els nostres alumnes. Per a qualsevol altra consulta, estarem encantats de poder-vos atendre per telèfon o email

Sobre els cursos

Anglès, Francès, Alemany, Italià i Català i Espanyol per a estrangers.
  • Cursos generals en grup d’anglès, francès, alemany i italià (presencials o online)
  • Cursos de preparació per a títols oficials: University of Cambridge (B2 First, C1 Advanced), Goethe Institut, Institut Français, Istituto Italiano
  • Cursos intensius en grup durant el mes de juliol (presencials o online)
  • Classes particulars (presencials o online)
  • Cursos online via Zoom (en grup o individuals)
  • Cursos online asíncrons (aprenentatge autònom)
  • Cursos de conversa
Els alumnes que no puguin acreditar el seu nivell actual d’idioma hauran de fer un test de nivell, exceptuant els alumnes de nivell 0.
No. Els cursos de conversa van destinats a millorar la fluïdesa d’alumnes que ja han assolit uns coneixements generals nivell B1 o superior. Per tant, abans de matricular-te a Conversa hauràs de tenir alguns cursos d’Anglès General.

Una gran part dels cursos de Babel Idiomes són de tipus presencial: es desenvolupen en una aula amb un professor/a.

En alguns casos, els cursos poden ser també híbrids, combinant l’assistència a classe amb les classes live online des de casa o l’oficina.

També tenim cursos asíncrons, on l’alumne/a va treballant de forma autònoma des de la comoditat de casa seva però amb la guia d’un professor/a, amb qui també farà algunes sessions de conversa online o presencial.

Tots els nostres cursos es fan d’acord amb les recomanacions del Consell d’Europa, dins del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).

En un curs presencial (a classe o live online) necessites tenir lliure aquella franja horària en què t’inscrius, a més d’algunes hores extra per poder consolidar bé tot el que hauràs après a classe. A part, la cohesió del grup sol ser de gran ajuda a l’hora d’anar progressant.

En un curs asíncron, tu decideixes el teu horari. Si tens uns horaris irregulars, o si estàs acostumat a treballar de forma autònoma i estàs decidit a millorar el teu nivell sense tanta intervenció per part del professor/a, aquest és el teu curs. 

Sí. L’escola farà tots els tràmits necessaris per inscriure’t a qualsevol d’aquests exàmens. Prèviament hauràs d’haver superat un Mock Test (simulacre d’examen), condició indispensable per a què BABEL IDIOMES et pugui inscriure a un examen oficial.
A Babel Idiomes hi ha professorat nadiu i no nadiu, però per formar part del nostre staff cal tenir acreditada una extensa formació especialitzada i experiència en l’ensenyament d’idiomes.
Us informarem de l’absència i us indicarem els deures pel proper dia, si n’hi ha. Actualment hi ha l’opció de fer la classe online.
Dos cops l’any els pares tindreu una entrevista (presencial o online) amb el professor/a i, a més, cada trimestre rebreu un informe amb les notes detallades (fins als 18 anys). Ara bé, si voleu parlar amb el professor/a, sempre el podeu contactar directament via correu electrònic per parlar-ne.
Cada noi o noia és diferent, així com la forma en què cada trastorn es manifesta. És molt important que l’escola sigui coneixedora del trastorn abans de començar el curs. Hi ha casos en què l’alumne/a amb algun trastorn pot incorporar-se a un grup estàndard, però en d’altres ocasions pot ser més recomanable optar per unes classes individuals. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució.
Babel Idiomes es reserva el dret a no obrir un grup si no hi ha un mínim de 6 alumnes inscrits. En aquest cas, l’escola retornarà l’import total que hagi pagat l’alumne/a en fer la inscripció.

Sobre la matriculació i pagament

Els antics alumnes que es volen inscriure a un curs anual (amb inici la tercera setmana de setembre), es poden matricular a partir del mes de maig.

Els nous alumnes que es volen inscriure a un curs anual (amb inici el setembre), es poden matricular durant els mesos de juny, juliol i fins pocs dies abans de començar el curs. Com més aviat et matriculis, més possibilitat tindràs de triar horaris.

No. Les circumstàncies dels alumnes varien cada any, així que Babel Idiomes no reserva plaça pel sol fet de ser alumne actual. Tothom ha de fer la matrícula de nou. I no hi ha cap obligació de matricular-se en el mateix horari que el curs anterior. Cada alumne/a es pot matricular a l’horari que més li convingui.
Sí, sempre que hi hagi places vacants en el grup on vull anar.
Tant si es fa presencialment com online, per matricular-se cal omplir el full de matrícula amb les dades personals, el número de compte del banc on s’han de carregar les quotes i pagar la matrícula en efectiu o amb targeta.
El cost total del curs està dividit en una matrícula i tres trimestres. Per tant, la matrícula no és més que una part del cost total del curs.
Sí, ja que la matrícula és una part del cost total del curs i, per tant, tots el alumnes l’han de pagar.
Als antics alumnes se’ls cobrarà pel banc, i els nous alumnes l’hauran de pagar en efectiu o bé amb targeta a l’hora de formalitzar la matrícula.
10% de descompte sobre la quota trimestral si venen 2 membres de la mateixa família (pares, germans o fills), i un 15% si en són 3 o més.
Sí. Només pagues una matrícula i tens un 10% de descompte sobre la quota de cada idioma.

No, si es tracta d’un curs general en grup (a classe o online). El curs es paga en tres rebuts trimestrals. Només hauràs de pagar el rebut del trimestre que hagis començat.

La baixa no serà però efectiva fins el dia que el propi alumne o el pare, mare o tutor (en el cas dels menors d’edat) comuniqui la baixa a secretaria abans de l’inici de mes o de trimestre.

En el cas de cursos asíncrons (100% online), l’import total es paga a l’inici del curs i no hi ha opció a reemborsament.

A Babel Idiomes podràs trobar tot el material que et calgui per a les classes, sense necessitat de fer cap altre desplaçament.
  • Cursos generals – No. El cost dels llibres i del material extra necessari no està inclòs en la quota i va a càrrec dels alumnes.
  • Cursos intensius – Sí. En els cursos intensius de juliol, el cost del material ja està inclòs en el preu del curs (amb algunes excepcions).
  • Cursos online asíncrons – Sí. En els cursos online asíncrons (100% online), el cost del material està inclòs en el preu.