Qui som

BABEL IDIOMES, la teva escola d’idiomes de referència a Manresa.

Escola d'Idiomes Babel

L’any 1985 inicia el seu camí l’escola d’idiomes BABEL a Manresa. El somni de l’Anna, la Carlota, la Gisela i la Lluïsa era l’ensenyament d’idiomes amb el convenciment que el món tindria cada vegada més la necessitat de comunicar-se. Filòlogues i traductores de formació, l’anglès, l’italià, el francès i l’alemany van passar a ser el seu objectiu professional.

Al llarg d’aquests més de 35 anys, han estat diverses les fases de creixement de l’escola, i actualment BABEL IDIOMES disposa d’un modern centre al carrer Indústria de Manresa, amb 11 aules de formació d’idiomes. Durant tot aquest temps més de 16.000 alumnes han passat per les seves aules, amb una fidelització de l’alumnat del 80%. D’aquests, una gran majoria han optat pels cursos d’anglès, però d’altres també s’han adonat de les grans oportunitats que té formar-se en un segon idioma i així ho han fet. No cal dir que tothom n’ha tret grans beneficis d’aquesta decisió, tant en l’aspecte laboral com social.  

La nostra missió

La nostra missió és contribuir al desenvolupament personal i professional de les persones mitjançant l’ensenyament/aprenentatge eficient d’idiomes, de manera que els permeti una comunicació autònoma i de qualitat amb gent d’altres cultures i llenguatges.

A BABEL entenem ensenyament/aprenentatge com a:

Coneixement de la cultura i tradicions dels països d’origen de les llengües.

Descobriment de les quatre habilitats en relació a l’aprenentatge d’idiomes: comprensió i expressió orals i escrites.

Orientació i guia en l’aprofitament i experimentació del coneixement d’aquestes llengües.

Els nostres valors​

A BABEL IDIOMES entenem els valors com el conjunt de qualitats que al llarg de tots aquests anys es respira a la nostra escola, i que estan íntimament lligats a la forma de pensar, ser i actuar del seu equip.

Des de BABEL IDIOMES pensem que l’EXPERIÈNCIA en l’ensenyament d’idiomes ens ha demostrat que la TOLERÀNCIA vers les diferents cultures, així com el RESPECTE als diferents punts de vista, són imprescindibles per a l’ATENCIÓ i el SUPORT a l’alumnat i al professorat.

Acompanyem els nostres alumnes de forma SINCERA I RESPONSABLE, amb un enfocament GENERÓS davant qui vol aprendre, ajudant-lo a superar les inseguretats i a progressar en el seu procés d’aprenentatge.

És evident que el món es troba en un moment de canvis excepcionals, en què la tecnologia juga un paper de primera necessitat en tots els sectors, i, per això, BABEL IDIOMES s’hi ha implicat totalment, incorporant-la com a una nova eina clau en l’ensenyament d’idiomes. Tot i fent un ús més extensiu de les noves tecnologies, a BABEL IDIOMES sempre prioritzem la QUALITAT HUMANA i estem convençuts que el contacte personal i individualitzat professor/a-alumne/a sempre ha estat i, seguirà sent, una de les nostres prioritats. I, per descomptat, el gran valor de BABEL IDIOMES és el seu EQUIP HUMÀ, titulat i/o nadiu, amb una gran experiència en l’ensenyament d’idiomes, que us ajudarà, ja sigui en la gestió com en el fet d’assolir els vostres objectius lingüístics en el temps desitjat.

La nostra

història

1985

Inauguració de Babel Idiomes

Inauguració del primer centre de Babel Idiomes al Carrer Indústria 28

1996

Obertura del segon centre

2000

Primers grups de Kids amb nens i nenes de 5 anys

2002

Innovant amb una primera sala d’ordinadors.

2006

Primer grup exclusivament amb alumnes de Babel Idiomes als Estats Units

2010

Les estades a l’estranger es consoliden entre els alumnes de Babel Idiomes

2015

Celebrant els 30 anys de Babel Idiomes amb tot l’equip i les seves famílies

2015

Inauguració del nou centre de Babel Idiomes al carrer Indústria, 8-10, amb l’aleshores Alcalde de Manresa,
Sr. Valentí Junyent.

Responsabilitat Social

Compromesos amb la societat, a BABEL IDIOMES no som aliens als problemes i dificultats que estan passant diversos col·lectius del nostre entorn i, ja fa anys, vam decidir posar el nostre granet de sorra per alleugerir, en la mesura que ens és possible, aquesta situació de desigualtat i exclusió social.

El 2016, Sor Lucía Caram, emprenedora i lluitadora, va proposar posar en marxa un programa per treballar per la igualtat d’oportunitats i va aconseguir un pacte per engegar-lo amb la Generalitat de Catalunya.

Actualment, i des del seu inici,  col·laborem amb el Projecte INVULNERABLES, una iniciativa que aposta per la infància. El programa treballa perquè els infants i les famílies més desfavorides tinguin les mateixes oportunitats que els altres, accés a una vida digna i possibilitats d’èxit personal i social, independentment de la situació i de l’origen.

L’objectiu de la iniciativa és contribuir a trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació mitjançant una eina fonamental: l’educació. I en el nostre cas, l’ensenyament d’idiomes.

Cada curs oferim un nombre de beques a nens i nenes que formen part d’aquest projecte INVULNERABLES i ens en sentim molt orgullosos.

Tens algun dubte o pregunta?

Consulta la nostra pàgina de preguntes freqüents o posa't en contacte amb nosaltres!
FAQs