Termes i condicions

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, se us informa que:

  • La nostra denominació social és: Babel Idiomes, S.L
  • NIF: B66432030
  • El meu domicili social es troba a: CALLE INDUSTRIA, 8-10, 08243, MANRESA
  • Email: babel@babelidiomes.com
  • La meva activitat social és: Escola d’idiomes

 

OBJECTE DE LES CONDICIONS

Les presents condicions generals tenen per objecte regular expressament les condicions aplicables als processos de contractació duts a terme pels usuaris Client dels cursos online oferts per Babel Idiomes a través del seu lloc web babelidiomes.com

Aquestes condicions romandran en vigor i seran de valitat durant tot el temps que estiguin accessible a través del lloc web, tot això sense perjudici que Babel Idiomes es reserva el dret a modificar, sense previ avís, les condicions generals, així com qualsevol de els textos legals que es trobin en aquest lloc web. En tot cas, l’accés al Web després de modificar-lo, incloure’l i/o substituir-lo, implica l’acceptació dels mateixos per part de l’usuari.

El client es troba subjecte a les condicions generals vigents en cadascun dels moments de realitzar la contractació corresponent, i no és possible la contractació de cap servei sense la prèvia acceptació de les presents condicions generals de contractació.

 

INTERVINENTS

El procés de contractació electrònica a través del lloc web babelidiomes.com serà realitzat entre el “Client” i “Babel Idiomes.”

Tindran la consideració de Client del lloc web aquells consumidors que siguin persones físiques, que es registrin mitjançant el formulari establert omplint les seves dades de nom, cognoms, email i contrasenya, i hagin realitzat el pagament corresponent per tenir accés al curs.

 

DRET D’EXCLUSIÓ

Babel idiomes es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals.

 

FORMES DE PAGAMENT

Actualment babelidiomes.com ofereix als seus clients la possibilitat de pagar via targeta i PayPal

babelidiomes.com us garanteix una seguretat absoluta, ja que tant les dades personals com les de la targeta de l’usuari viatgen encriptades gràcies al servidor segur SSL proporcionat per aquesta entitat financera. Les dades sobre la targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades, arribant directament al TPV (Terminal Punt de Venda). Així mateix, en cap moment cursobotigaonline.com rep les dades les targetes dels usuaris; només la confirmació del pagament.

Anul·lació i Devolucions

L’usuari haurà de tenir en compte les excepcions que estableix la legislació vigent en matèria de consumidors i usuaris per al dret de desistiment. En concret (tal com estableix l’article 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries) el dret de desistiment no és aplicable a els contractes que es refereixin a subministrament de contingut digital (programes, aplicacions, jocs, música, vídeos o textos informàtics, tant per descàrrega o emissió en temps real), que no es presti en un suport material quan l’execució hagi començat.

D’aquesta manera, quan l’usuari estigui adquirint un producte descarregable (ja sigui directament o mitjançant el visionat d’àudio/vídeo) i aquesta descàrrega ja s’hagi iniciat, perd el dret de desistiment.

Obligacions de l’Usuari

L’usuari es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades als diferents formularis de compra.

En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del país d’origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra.