Colònies i estades a l'estranger

Viatja. Aprèn. Atreveix-te. Creix!

Estades a l’estranger

Tant si estàs estudiant a BABEL IDIOMES com si no, si desitges activar tot allò que has après fins ara, si vols fer un salt important en la teva comunicació oral, si tens ganes de conèixer nova gent, noves cultures, nous reptes… informa’t sobre les nostres estades a l’estranger amb British Summer.

Estades d’estiu a…

Adults

Tenim propostes individualitzades pels adults que vulgueu fer una estada a l’estranger, tant sigui per millorar el vostre nivell d’anglès general, com professional. També hi ha l’opció de fer l’estada amb la vostra família.

Colònies a Catalunya

Unes de les millors colònies d’anglès a Catalunya. Immersió en la llengua anglesa des de Catalunya, combinat amb activitats, jocs, dinàmiques i classes, dels 5 als 17 anys. 10 modalitats, perquè cada noi i noia esculli:

Tots aquests programes estan organitzats per British Summer, amb qui col·laborem des de fa més de 20 anys i en som la seva delegació per la Catalunya central.

Si t’interessa, concerta una entrevista amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís per trobar el programa que millor s’adapti a les teves necessitats i expectatives.

Say yes to new adventures!

Contacta per a més informació

“Marxar a estudiar a l’estranger canvia la teva vida completament. Des de la meva experiència, ha sigut la millor decisió de la meva vida.

L’institut era enorme i allà vaig conèixer gent genial. Sobretot vaig fer amics fent extraescolars, cosa que recomano molt.

Cada dia allà era una aventura, no sabies com acabaria. Moltes tradicions diferents i costums nous.

Llàstima del coronavirus que no ens va deixar fer un viatge molt especial que estàvem planejant.

Tot i això, no canviaria res. Va ser el millor any de la meva vida, on vaig conèixer les persones més meravelloses del món”. 

Carla – Any Escolar a USA (New York)

“L’any escolar a Michigan em va proporcionar un creixement en molts sentits.

Primer de tot el personal, aprendre a superar pors, barreres lingüístiques i obrir la ment per tal d’adaptar-me a una cultura diferent. També creixement educatiu ja que l’anglès que tinc ara és fruit de practicar-lo cada dia pel simple fet de comunicar-me.

I finalment enriquir encara més el ventall d’amistats meravellós que vaig aconseguir crear, amistats que ara 10 anys després encara em segueixen acompanyant.

La por forma part de l’experiència però, quan aconsegueixes superar-la… t’espera un regal magnífic. 

Sens dubte intentaré que els meus fills puguin viure el mateix que jo vaig tenir l’oportunitat de viure.”

Mònica – Any Escolar a USA (Michigan)