Quins tipus de cursos online t’oferim?

Classes particulars o en grups a mida

En les classes particulars o grups a mida podem adaptar-nos al que necessitis; si prefereixes evitar desplaçaments, pots fer la classe des de casa o des de l’oficina i connectar-te online.

Classes per a empreses

Una altra opció per a les classes a empreses: cada participant es connecta a la classe online des del seu lloc de treball.

Cursos asíncrons

Si estàs acostumat a treballar de forma autònoma, si no et van les classes en grup, si no et pots comprometre a uns horaris fixos, si creus que una bona forma de millorar l’idioma és connectar-te sense horaris establerts, a l’hora que et convingui, però amb el suport d’un professor que et guiï i supervisi, aquest és el teu sistema.

Curs de preparació pel B2 First (University of Cambridge). Si et vols presentar a l’examen del B2 First de la Universitat de Cambridge, tens dues possibilitats:

  • Curs amb classes semipresencials: 8h de classes presencials o síncrones online + 30h mínim de treball autònom (curs disponible al mes de juliol o sota demanda)
  • Curs 100% treball online asíncron (curs disponible qualsevol mes de l’any)

Cursos d’anglès general – des d’A1 fins a C2. Aquests cursos són ideals si ets una persona a qui agrada treballar de forma autònoma i vols millorar el teu anglès general i aprendre el llenguatge que necessites per comunicar-te en anglès d’una forma efectiva. Els diferents nivells d’aquests cursos estan estructurats segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR).

Test de nivell

Faràs un test de nivell inicial per determinar quin és el curs que més et convé. Els cursos s’estructuren en 7 nivells:

A1 – A2 – B1 – B2.1 – B2.2* – C1* – C2

(*) Al final de B2.2 i de C1 podràs inscriure’t a un dels nostres cursos de preparació pels exàmens del B2 First o C1 Advanced, de la University of Cambridge.

Tens 10 mesos per acabar cada nivell. Necessitaràs entre 3 i 5 hores a la setmana per dur-lo a terme.

Si creus que et pot anar bé algun d’aquests cursos online, contacta’ns per a més informació.

Tens algun dubte o pregunta?

Consulta les nostra secció de preguntes feqüents
FAQs

Contacta per a més informació