Cursos per a nenes i nens

L’objectiu principal del nostres cursos és fer que els nens i nenes tinguin una actitud positiva cap a l’anglès des del primer dia, en un entorn agradable, com és la nostra escola. Tot això ho aconseguim mitjançant activitats lúdiques i divertides que els permeten gaudir aprenent una llengua que, en un principi –només en un principi- els és totalment nova . I mica a mica , aprofitant aquella curiositat tan maca que tenen els infants a aquestes edats, van agafant confiança i es senten més segurs entenent i expressant-se en aquella llengua que cada vegada els motiva més.

Les ganes d’aprendre i saber d’un nen o nena són il·limitades i això ens encanta! Volem que els AGRADI escoltar, cantar, llegir i sobretot parlar en anglès. Volem que estiguin CONTENTS quan veuen que parlen en anglès i els seus companys i companyes els entenen, que els faci il·lusió  ensenyar als seus pares i mares el que saben dir. Perquè això sigui així, comptem amb un equip de  professors i professores  implicats al 100% i il.lusionats en  aconseguir que els petits s’ho passin bé a la nostra escola i alhora comencin a interioritzar paraules, expressions, etc. I sempre amb un vessant totalment comunicatiu i donant molta importància a la fonètica, aspecte que considerem molt important en aquestes edats i cabdal de cara a tenir una bona pronúncia des de l’inici.  

A BABEL IDIOMES comencem amb l’aprenentatge de l’anglès a partir dels 6 anys (1r EP). Per què a aquesta edat? Basant-nos en dos aspectes fonamentals:

Diversos estudis del Grup de Recerca en Adquisició de Llengües de la Universitat de Barcelona (GRAL) avalen que no té cap sentit començar de molt petits amb una exposició a la llengua limitada com poden ser unes sessions extraescolars. Si parléssim d’una immersió total a la llengua (com podria ser anar a viure a un país estranger), llavors sí que valdria la pena començar abans,és clar.

La nostra experiència de més de 30 anys ensenyant a nens i nenes i veient i analitzant el seu progrés a mida que han anat creixent a la nostra escola.

Nivells

Per fer-los sentir a gust des del primer moment, els agrupem per edats durant els primers anys d’aprenentatge:

Des de Kids fins a Juniors 1, les classes són d’1,5 hores a la setmana en una sola sessió.

A partir de Juniors 2, les classes ja són de 3 hores a la setmana en dues sessions.

Informes trimestrals i relació família-escola

El nostre professorat, especialitzat en l’ensenyament de l’anglès a nens i nenes, fa un seguiment individual i personal de cada alumne/a perquè cada nen i nena és diferent, aprèn al seu ritme i rep l’experiència que suposa endinsar-se en una altra llengua d’una manera diferent; ni millor ni pitjor, senzillament diferent. És per això que a BABEL IDIOMES considerem que és bàsic el contacte amb les famílies per anar veient el progrés de l’infant. Fem reunions presencials o online  individualitzades amb els pares i mares per lliurar-los l’informe trimestral, on veuran  les àrees temàtiques treballades, i comentar  com es desenvolupa el curs. La informació que rebem per part de les famílies és ESSENCIAL per a nosaltres i només així podrem avançar plegats en aquest projecte a llarg termini que a BABEL comença als 6 anys.  

Material didàctic

Al nostre centre d’idiomes estem al dia de les últimes novetats i, per això, utilitzem sempre el material més actual, adequat per a cada nivell i adaptat a les diferents tipologies dels nostres alumnes. Per a més comoditat per a les famílies, el material es pot comprar a BABEL IDIOMES.

Tens algun dubte o pregunta?

Consulta les nostra secció de preguntes feqüents
FAQs

Contacta per a més informació