Testimonis

El 83% dels nostres alumnes segueixen amb nosaltres any rere any

Són molts els alumnes que han après idiomes amb nosaltres al llarg d’aquestes més de tres dècades d’activitat. Alguns d’ells han volgut deixar a continuació la seva opinió sobre la nostra escola d’idiomes. Alguns són molt joves, d’altres no tant, i d’altres havien estat alumnes de Babel Idiomes i ara ja ens porten els seus fills i filles.

M’agrada molt anar a Babel. M’ho passo molt bé, aprenem moltes coses, sempre juguem i m’agrada molt parlar sempre en anglès.

Ivet

10 anys

Estic aprenent molt aquest curs. Les classes aquí a Babel són molt diferents d’on anava abans. Ara tot està com més organitzat i s’aprèn de veritat.

Marc

14 anys

Estic contentíssima d’haver-me apuntat a Alemany. Jo ja era alumna de Babel des de feia 4 anys i tenia ganes de de començar un altre idioma. Vaig dubtar de quin segon idioma fer, però ara l’Alemany m’encanta.

Maria

17 anys

El curs intensiu m’ha ajudat a aprendre més ràpid. He pogut avançar tot un curs en un estiu i ara ja em puc presentar al FCE de Cambridge, tal com havia planejat. Gràcies Babel!

Aina

17 anys

Per fi he aconseguit avançar de veritat! El professor fa les classes de forma que mai ens avorrim i totes les activitats estan pensades amb alguna finalitat. I quan ho fem online ho trobo igual de profitós.

Mireia

31 anys

Gràcies a la meva teacher em vaig preparar molt bé pel First! I em va acompanyar molt bé per elegir la meva estada a Anglaterra. D’això en fa 10 anys i sempre li estaré agraïda.

Anna

32 anys

Vaig començar a Babel el primer any que l’escola va obrir. Vaig començar amb anglès i vaig continuar amb italià i francès. Gràcies als idiomes vaig aconseguir diversos treballs i també em va anar molt bé per conèixer gent d’altres països. De tot plegat en guardo molt bon record i bons moments. I ara, per a les meves filles, segueixo confiant plenament en Babel, com no podia ser d’altra manera.

Montse

46 anys

M’agrada anar a Babel perquè em trobo amb els amics, aprenem i fem coses divertides, menys els deures 🙁 Però gràcies a Babel trec molt bones notes a l’escola.

Sandra

13 anys

Vaig a Babel des que tenia 6 anys i no em puc imaginar la meva vida sense la Babel. He tingut molts bons professors i molts companys, he après moltíssim anglès i he fet molts bons amics. Fa 2 anys que també vaig començar a estudiar alemany i m’agrada molt. I potser a l’estiu faré un curs intensiu de francès!

Aina

15 anys

Estic molt satisfet amb les classes. He guanyat molta seguretat i fluïdesa a l’hora de parlar.

Cesc

18 anys

Sóc alumne de Babel Idiomes des que era petit. Aquest any espero ja treure’m el CAE (Advanced). Són una colla d’anys estudiant aquí i sempre m’han aconsellat súper bé. Valoro molt tot el que hi he après perquè, ara que ja estic a la universitat, veig que porto un nivell súper bo. Molt agraït per tot.

Jordi

20 anys

Vaig començar amb l’anglès a Babel ja de gran, als 31. Mai m’hagués imaginat que jo ho aconseguiria! He fet uns quants cursos i una de les coses que més valoro és la llibertat que em dóna saber anglès. Llibertat per viatjar sense neguit, sense haver de limitar la destinació per culpa de l’idioma… I molta més llibertat a l’hora de triar feina! Molt satisfet!

Jordi

36 anys

Els meus fills (16 i 12 anys) van a Babel des que en tenien 7. Estic profundament satisfeta de l’esforç que hem fet tots plegats, ells per estudiar i nosaltres per portar-los-hi. El gran té ara un molt bon nivell d’anglès, parla amb fluïdesa i estic segura que l’anglès ja mai serà un problema per ell. L’any passat li vam proposar que fes alemany i està encantat! Pel que fa al fill petit, de moment li segueix les passes. A casa nostra ens sentim molt orgullosos de com hem portat el tema dels idiomes perquè estem segurs que, això que per a molta gent és una càrrega, per a ells no ho serà. Estic molt agraïda a Babel.

Mercè

47 anys

M’agrada molt anar a Babel. La meva mare també hi anava quan era petita i a mi m’agrada molt també. Ella allà va aprendre 3 idiomes, i jo també els vull aprendre.

Helena

10 anys

Em sembla molt bé tot el que fem a classe, he aprés molt i he practicat la conversa.

Oriol

16 anys

Els profes són un 10. Les classes són interessants i motivadores. Molt bon ambient de classe i, tot i que al principi em feia por venir 3 hores seguides, ara trobo que és perfecte tenir lliure entre setmana i acabar amb les 3 hores d’anglès de divendres tarda.

Júlia

19 anys

La professora fa molt dinàmiques les classes i em sento molt a gust amb el grup.

Sergi

26 anys

Els meus pares no entenien per què se’m va ficar al cap que, a més de l’anglès, volia fer alemany, italià i francès, però sempre em van ajudar. Van ser molts anys a Babel, anys que han tingut recompensa: estic fent la feina dels meus somnis en una multinacional amb seu a Brussel·les. Tinc companys de tot el món i estic feliç fent aquesta feina gràcies als idiomes.

Laura

28 anys

Quan vaig arribar a Babel jo ja sabia anglès però volia aprendre d’altres idiomes, em semblava imprescindible, així que vaig fer alguns cursos de francès i italià, sense pressa però sense pausa… I avui dia estic realment content d’haver-ho fet: sense els idiomes mai hagués aconseguit seguir a l’empresa on vaig entrar a treballar ara fa 10 anys. Quan em truquen, no sé si em parlaran en anglès, francès, italià o portuguès!

Joan

40 anys

Les meves filles han estudiat a Babel des de petites. Quan anàvem de viatge i em sentien parlar, no paraven de dir-me que m’havia d’apuntar a classes. I així ho vaig fer! Ara ja estic fent Pre-intermediate i no penso parar fins parlar com les meves filles. Me’n sento orgullosa del que estic aconseguint.

Rosa

52 anys