Pot un curs d’anglès online ser igual d’efectiu com l’aprenentatge cara a cara?

No ha passat gaire temps des que l’aprenentatge presencial era l’única opció. Però actualment els cursos online van agafant cada dia més força. Són realment efectius?

El cert és que els nostres cursos d’anglès online estan resultant molt efectius per a un ampli perfil de treballadors, perquè són cursos que respecten el ritme de treball natural de cada persona. Sempre hi ha alumnes ràpids, d’altres que prefereixen veure-ho tot amb més calma, uns altres prefereixen dedicar-hi les primeres hores del dia, i alguns estan més desperts a la nit. El punt fort dels cursos online és la flexibilitat.

I com són els nostres cursos? Comencem amb un test de nivell a fi de poder assignar a cada persona el curs que realment necessita i que s’ajusti més al seu cas. No caldrà que la persona s’adapti a un grup en què, moltes vegades, hi haurà diversos nivells.

Un cop ja dins el teu curs online, serà millor organitzar-te un horari, com per exemple: em connectaré al curs cada dilluns, dimecres i divendres abans de sopar; o cada dimarts, dijous abans de començar a treballar. Si et connectes regularment i vas avançant a un bon ritme… arribaràs al nivell que et proposis!

Si en vols saber més de com són els nostres cursos d’anglès online, truca’ns i en parlem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *