És una evidència que la pandèmia de la Covid-19 ha portat molts canvis en el món de l’ensenyament. A Babel Idiomes vam acceptar el repte, amb la idea de treure sempre la part positiva de tot el que la vida ens posa al davant. Des del primer dia de confinament- el 13 de març del 2020-  vam continuar el curs 19-20 amb classes online, amb un gran esforç per part de tot l’equip de Babel i aprofitant tots els recursos que la tecnologia ens oferia. Ara, hem apostat per fer un pas més i, a part de seguir amb els cursos presencials a la nostra escola, oferim cursos 100% online per aquells estudiants que no es poden comprometre a uns horaris fixos o prefereixen treballar per lliure i al seu ritme.

La flexibilitat i conveniència que ofereixen els cursos online és una gran avantatge: poder treballar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sense haver d’estar pendent d’un horari ni d’haver-te de desplaçar, és molt important i ens facilita el nostre dia a dia. A més, la qualitat del material  d’aprenentatge disponible actualment no té res a envejar als cursos tradicionals i, en tot moment, hi ha el suport d’un tutor/a al darrera.

A Babel idiomes oferim cursos online desenvolupats per Cambridge des del nivell A2 fins a B2.2 que es poden complementar amb classes de speaking en grup o individuals. Pels que ja teniu nivell B2 i el voleu certificar, hem creat un curs de preparació per l’examen de Cambridge B2 First amb material propibasat en la nostra llarga experiència en dues versions (B2 standard i B2 intensiu). Tant pel que fa als cursos de Cambridge com la versió standard del curs de preparació del B2 First,  són cursos d’autoaprenentatge que tenen una durada de 4 mesos i compten amb l’ajut online d’un tutor/a que supervisa el vostre treball i us ajudarà a aconseguir el vostre objectiu.  Pel que fa al curs de preparació de B2 intensiu es tracta d’un curs d’un mes de durada  pels que podeu dedicar-hi més hores i aconseguir el certificat B2 First abans.

Doncs ja ho sabeu: si us sembla que aquests cursos són adequats per a vosaltres, mireu aquest enllaç per a més informació https://babelidiomes.com/cursos/cursos-online/